Cercador d'associats

Avís legal

El domini ubgava.com
és propietat de:
Unió de Botiguers de Gavà
NIF G-58193707
Rbla. de Joaquim Vayreda, 31
08850 Gavà.

Tel: 93 663 36 24
ubgava@hotmail.com

Propietat intel·lectual i industrial

La totalitat del contingut d'aquest lloc web està protegit per drets de propietat industrial i intel·lectual que l'usuari d'aquest lloc web ha de respectar. Queda prohibida la reproducció, excepte per a ús privat; la comunicació o distribució dels materials inclosos en aquest lloc web sense autorització expressa d'Unió de Botiguers de Gavà.

Responsabilitat en els enllaços

Unió de Botiguers de Gavà inclou en el seu lloc web tot un seguit d'enllaços a pàgines dels seus contactes i/o proveïdors, únicament amb la intenció de fer publicitat dels treballs efectuats per encàrrec d'aquests. Unió de Botiguers de Gavà no es fa responsable de les informacions comercials contingudes en aquests llocs o de qualsevol dels serveis o pràctiques que es vinculin o relacionin amb les pàgines web enllaçades.

Protecció de dades

De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l'informem de que les seves dades personals són incorporades en fitxers titularitat d'Unió de Botiguers de Gavà, que responen a la finalitat de servir de directori o agenda de contactes de l'entitat, i de que té la possibilitat d'exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei mitjançant carta dirigida a Rambla de Joaquim Vayreda, 31 - 08850 Gavà, Ref. Protecció de dades.

Estas interessat en pertànyer a Unió de Botiguers de Gavà?

Envia'ns les teves dades, en breu ens posarem en contacte amb tu i t'informarem de tots els avantatges del moneder.

Contacta'ns